!!ny chans att se BRODER M & the QUEER DOGS LIVE!!

Ja, imorgon (torsdag den 1 nov) spelar alltså Broder M and the Queer Dogs återigen live!

Denna gång spelar vi vid cykelaffären Göta Cykel & Sport på Vilan i Landskrona. De firar tydligen nånting, och vi har blivit ombedda att spela där. Vi sätter igång ca kl 19, och fortsätter så länge man orkar lyssna på oss. Det utlovas klassiska Mange-hits, men även nya kompositioner (bl.a. de som hörts nyligen på Seglarpaviljongen, och på Orup i Höör) men även ett par stycken som är helt rykande färska, och som aldrig spelats offentligt tidigare. Som grädde på moset tillkommer även ett par särskilt utvalda covers, i egen tappning.

Mycket nöje! Kom gärna och titta på oss! Vi behöver ert stöd!

- Broder M & the Queer Dogs

Prydnadskrigare i afrikansk ek?

Hej Vänner!!!

En vecka går så otroligt fort,ibland för fort och ibland i snigelfart,den här veckan har gått väldigt fort,ungefär i tempo som om en hare ska på raveparty hos en gasell?. Måndagen har precis börjat och vips är det Bingolotto?. Ommöbleringen jag berättade om sist blev hur bra som helst, nu har det blivit space på rätt ställe?nu kan broder m and Queerdogs t o m öva in lite dans(undertecknad rullar mest). Delar av bandet kommer snart,jag har rätt många planer,hoppas att någon är genomförbar?: vi ska spela på torsdag i Landskrona,eftersom jag inte vet i skrivande stund hur hemligt det är vet jag inte om jag får avslöja något,men om man säger så här! tänk på ring klockor?

Hej hej så länge!!!!

Dagens visdomsord:glöm inte att ladda din elrulle,och speciellt inte på platser där det inte passerar så mycket folk?

Leo di Caprio

Hej vänner!

Känner mig utjagad ur mitt eget vardagsrum, Iofs är det väl lika bra det - ommöblering behöver inte ha en fet kille i rullstol... så djävla fet är jag väl inte iofs... som sitter där o stör. Som sagt: möblering i toppklass. Det ser inte klokt ut nu - men det blir nog djävligt snyggt sen. Annorlunda. Om man säger så här: ordet intressant är nog det rätta valet.

De som håller i trådarna är Queer Dogs ständiga tamburin-fluff Nille och medhjälplig är gitarrist Totte, även om han mest varit distraherad av allra sista avsnittet av Sopranos, och nu har det dumt nog kommit en Leonardo di Caprio film på TV, som Totte försäkrar att han endast är intresserad av pga handlingen. Namnet på bandet är inte heller bevis på att Totte skulle ha nån speciell läggning, försäkrar han.

Har haft min syster med gubbe och broder här nere i Skåne, från Trollhättan och Göteborg. Vi har ju en del att stå i. Bokhyllan kommer förresten innifrån mors hus. Så om ni, som är nya för sidan inte förstått det - så har jag inte haft det så långt till min mor. Ca 30 steg. Eller 4 benspratt med rullstolen. Jag får väl återgå och se hur det här slutar... ommöbleringen... förhoppningsvis inte lika abrupt som sista avsnittet av Sopranos.

Vi hörs!

Dagens visdomsord: Kolla inte på 6:an, för det är reklamavbrott hela tiden. Och Leonardo-filmer blir svåra att få handling i.

Lyckligt slut på skräckfärd

Hej allihopa!

Den här dagen har avslutats helt fantastiskt. Spelningen i Höör gick lysande, jag fattar inte att vi är så djävla bra på så kort tid! Märk väl, då saknades också söte-Sara idag. Trodde inte att jag var motiverad, eftersom jag var med om en riktig hemsk färdtjänst strax innan vi skulle åka. Hade varit på Väla med min kompis, hade beställt bilen till halv 3 - den kom 20 över 3. Överenskommelsen är att man inte får ha mer än 2 kassar med sig. Vad ser vi när chauffören öppnar dörren? Hela bussen är full med kassar - 11 st. Två stycken helstumma människor, dom ska absolut inte klandras för detta, snarare den som gett dem tillåtelse att åka. Chaufförens olämplighet i denna situation var bedrövlig. Min kompis var mycket smartare, hon tog papper och penna och bad dem skriva ner, och till slut kunde hon ringa hem till tjejens mamma. Inte ens ett tack från chauffören fick hon. Dessutom körde chauffören som en biltjuv, och höll på att krocka 3 ggr.

Min kompis som dessutom hade känningar av åksjuka (pga chaufförens ryckningar och drag) började gråta. Jag som egentligen är en ganska tålig person tyckte också den här resan var för mycket. Vi skulle ha varit hemma ca kl 3 - vi var hemma halv 5. Jag skulle åka vidare till Höör kl 5, och jag hade varit uppe sedan 04.30 på morgonen, eftersom jag inte kunde sova dagen innan, och hade hoppats att jag kunde få nån timmes vila innan vi skulle till Höör. Men det slutade ju lyckligt i alla fall. Där var tanter med rullatorer som jagade oss runt, så vi fick använda ortens pizzeria som tillflyktsort. Den här spelningen har definitivt inte minskat våra chanser för den framgången vi hoppas på, och alla förtjänar.

MVH

Mange

Dagens visdomsord: Ha gärna ett Visa-kort, så du kan ta ut pengar på alla banker.

Tottes bubblare (lånat av nån okänd ryss): Du ska inte välja din framtida fru med dina ögon, utan med dina öron.

Smurfan & Gargamel

Hej alla vänner!

Det är återigen Mange vid rodret. Torsten har gått hem och ätit middag... tror jag. Repade idag, rättare sagt genrepade inför morgondagens spelning som kommer äga rum i Höör (Orup-sjukhuset). Eftersom jag låg där i 5 veckor när jag skulle rehabiliteras, om jag kan ge tillbaka lite av kraften - så gör jag gärna det.

Igårkväll var jag i kyrkokören och sjöng. Lite kontrast till vad man sjunger med bandet. Jag har t.o.m. börjat sätta stämman. Jag orkar inte skriva mer idag.

Ha det bra. Vi hörs!

Dagens visdomsord: Se till så du har penna (som fungerar) och papper vid telefonen.


Tack!

broder m & the queer dogs

Hejsan

Det är återigen Totte som skriver å Manges vägnar. Mange säger sig tycka att jag skriver bra, så han bad mig göra det än en gång. Fast egentligen sitter Mange fastbunden här bredvid, och har ingenting att säga till om. Nä, ni får tolka det hur ni vill.

I alla fall vill vi (Broder M and the Queer Dogs) tacka alla goa Landskroniter och alla andra som gick och såg oss spela på seglarpaviljongen i fredags! Man kan nog säga att vi själva är rätt så nöjda med våra insatser, men framförallt är vi nöjda med publikens respons och medverkan, och det vill vi verkligen tacka för! Det var väldigt kul att spela för er denna iskalla höstkväll.

Vi vill också rikta ett tack till Poul som lät oss spela på hans krog. Om du vill ha oss tillbaka, Poul, så är det bara att fråga. Det gäller faktiskt alla egentligen - vi är öppna för spelningar nästan överallt.

Vi tackar alla som gjorde denna kväll minnesvärd, och vi hörs snart igen!

- Totte

Totte skriver å Manges vägnar

image11

Hej

Jag som skriver Manges blogg ikväll heter Torsten Gunnehill - kallas i vanlig folkmun för "Totte" - och är granne och god vän till Magnus. Ibland är det jag som skriver inläggen när Mange dikterar. Herr Forslid bad mig på egen hand skriva detta blogginlägg åt honom.

Jag har blivit tillsagd att meddela er alla läsare att Manges dator "havererat", och det är därför han inte skriver lika ofta numera. För bara en liten stund sedan föll även hans nya modem till marken, och det verkar dessvärre som om även detta nu gått sönder. Fallet ska undersökas vidare under morgondagen.

Jag vill även ta tillfället i akt att bjuda in er alla till Seglarpaviljongen i Landskrona, på fredag den 12 okt, kl. 20.00. Då har nämligen Skånes nya stora musikprojekt officiell premiär; Broder M & the Queer Dogs. Jag är själv gitarrist i Queer Dogs, och som bandmedlem vill jag här passa på att offentligt tacka Mange för att han valde att samarbeta med oss - annars lär det aldrig ha blivit något av vårt band.


Tack ska ni ha.


- Totte


Dörröppnare

Hejhej!

Idag har det varit en vanlig typisk måndag. Det roligaste som hänt har i stort sett hänt nu. Vi har repat med Queer Dogs, och drottningen av Råga har kommit hem. Ronja ska vara här till imorgon. Det är jättekul. Repade med Queer Dogs - lätt förvånansvärt bra, men det märks att inte mitt huvud är som det borde.


Ja, det var allt för idag - sköt om er!


Dagens visdomsord: Glöm inte stoppa i kontakten i väggen.


RSS 2.0