Magnusar

Hallå allihopa!

Dags för ett litet inlägg. Jag har i söndags avslutat min Magnus-dag. Här var Magnusar överallt. T.o.m. lyckades en Magnus få plats i mitt kylskåp, och det är inte stort. Jag tycker att Magnusar är ett underrepresenterat folkslag, och därför vill jag starta en MAGNUS-klubb. Är ni intresserade, gå med i min förening - det enda kravet är att ni måste ha nån anknytning till Magnus. Ni kan ha en kusin som heter Magnus, att er pappa sa att nu gör vi en Magnus under akten, och så blev det kanske en liten Therese. Främsta målet i klubben är att ha roligt! Lite supe-fester, ett par ggr om året. Lite tidningsutskick. Ska naturligtvis heta "Magnus-bladet". Finns intresse, så hör gärna av er, så tar jag kontakt med er.

Skall till sadistfarbrorn imorgon, men han är egentligen ganska trevlig, för han heter faktiskt Magnus. Alltså jag ska till tandläkaren Magnus. Just när det känns jobbigt tycker jag att alla skulle kunna ta fram en liten Magnus, för att det ska kännas lättare.

Ha det bra tills vi hörs nästa gång!

Dagens visdomsord: En Magnus står aldrig ensam. Det väntar alltid en annan Magnus runt hörnet.

Böghund

Hej vänner!

Inte för att jag har något speciellt nytt att komma med, men jag tyckte att det var på tiden att jag gav ett livstecken ifrån mig. Jag lever! Mår inte speciellt bra, jo bra mår jag, men själva situationen är skitjobbig, efter min mors bortgång. Hus som behöver tömmas, minnen som kommer upp, etc, etc.

Nu till nåt lite roligare; var på grillfest i lördags. Jättekul. Grannarna har bytat byxor med varandra. Super! Nä, skämt åsido, det gjorde dom. Det var alltså jättekul. Hade smygpremiär på mitt nya musikaliska projekt, Broder M and the Queer Dogs (Böghundarna). Det blev så mycket jubel av 28 pers. att polisen kom ut till lilla Råga Hörstad. 3 st. bilar, för de trodde vi hade haft jordbävning på festen

Ha det så kul, tills jag skriver nästa gång! Lägger en liten länk till min musiksida, så kan ni lyssna på den nya låten, som är en högst amatörmässig ljudupptagning, men som ger er en liten aning om vart det nya projektet är på väg. Klicka på låten "Mangeland". Förhoppningsvis leder följande länk också er rätt.

http://www.allears.se/ViewBand.aspx?name=Mange+Tack+feat.+Queer+Dogs&song=f74f721d-61e1-4696-b109-94c26cc30456

Dagens visdomsord:
Klia inte för mycket på dina myggbett.

Ha det gott

Mange

RSS 2.0