BÄRGNINGSBILEN HASSE

Hej vänner!

Har idag varit hos Drottning Ronjas residens nere vid havet, jag tog elrullen så jag kunde hänga med på hennes runda (djävlar vad den hunden kan springa) och då får man utgå från att dels blir hon snart tolv och dels att min elrulle går i tjugo kilometer per timme, jag hade ingen chans att hänga på henne. Hon undrade var jag tog vägen,  så hon sprang tillbaka, jag hade fastnat i sanden? Tur att bärgningsbilen Hasse var i närheten. Susan hade gjort sin mumsiga spaghetti med köttfärssås så eftermiddagen kunde inte varit bättre.

Nu är det 100% klart med spelningen på Seglaren, det är nog många (hoppas jag) som blir överraskade. 12 okt kl 20 drar vi igång, mer information och dagsform får ni om ni läser min blogg.
Nu kallar sängen på mig:

Ha en bra måndag / MANGE

Dagens visdomsord: Fastna inte i sanden med elrullen, för då blir den sandig.

Besam

Hej vänner!

Jag har precis avslutat ännu en bra repa med Queer Dogs, det kommer att bli mycket roligt att möta publikens reaktioner när vi väl kommer ut o spelar, det låter bra men naket precis som jag tycker ett punkband ska låta. Vi har fått en ny medlem i Sara och jag tyckte hon gjorde ett bra intryck.

Jag åt lunch med min kompis Jim idag och det var trevligt, maten var helt ok, bruna bönor o fläsk (tur att man tvättar själv).

Jag skall äntligen få min dörröppnare som jag väntat på i ett halvt år, folk som har skyllt på andra, ordrar som har försvunnit etc, men nu äntligen ska den dyka upp under fredagen (misstänker att jag kommer att öppna o stänga dörren så många gånger att batteriet i fjärisen tar slut).

Skall krypa i säng nu, sätter väl på tvn (på väggen vid sänggaveln) ett tag, jag har ju canal+ och dom visar ju sport (kroppskrypning) efter midnatt.

Ha det så bra så hörs vi efter helgen / Mange

P.S.
Dagens visdomsord: Glöm inte bankomatkortet om du ska ta ut pengar
D.S.

GLAD

Hej vänner!

Det blev ett oplanerat avbrott i mitt bloggande? Jag lyckades med konststycket att köra över mitt bredband med rullstolen,kul va. Nu förstår jag bättre dom som inte kan vara ifrån datorn.

Annars har dom senaste två veckorna mest präglats av att drottningen av rågahörstad har varit på besök. I skrivande stund har hon varit borta i sex timmar, då Susan har hämtat henne.,jag är självklart ledsen att hon inte är här,men jätteglad att hon har fått det så bra,Susan har verkligen gjort ett jättebra arbete med världens bästa hund(fast jag kan nog också ta åt mig en del av resultatet).
Jag får skriva mer en annan dag,har tyvär aldeles för mycket värk ikväll
sköt om er så hörs vi en annan dag.

Dagens visdomsord: Glöm inte sätta på ugnen om du ska använda den.DS

CAROLA HÄGGKVIST

Hej vänner!

Denna helgen har varit kul,jag har bakat och bakat och bakat eftersom jag har fått ny ugn(inbyggd)
Carola fyllde 41år  men hon hörde aldrig av sig så jag fick fira min egen födelsedag istället,har egentligen slutat fira min födelsedag då jag tycker namnsdagen är mycket roligare, dels för att alla Magnusar kan umgås och dels för att alla får presenter,men nästa år nollar jag o då jävlar ska jag ha supeparty.

Min kära hund Ronja kommer att vara här i två veckor eftersom Susan o Hasse som har haft henne sedan jag blev opererad(maj06) har åkt till Turkiet(Susan hade gärnat packat ner Ronja i bagaget)för hon hade väldig seperationsångest.Vi har rullat ut Så Ronja fick märka ut sitt revir igen så alla vet att fröken Forslid åter är drottning i byn(tror hon i allafal)

Broder M and the Queer dogs Låter riktigt bra(bättre än jag hade trott).Jag har definitivt inte tvivlat på Daniel,Totte Nilles kompetens, snarare min egen,men det här kommer att bli riktigt bra,det är jag helt säker på.Snart kommer vår första spelning att vara ett faktum.

Tack för idag och glöm inte att krama din granne.

Dagens visdomsord: Ta långbyxor och långärmad tröja på dig när du gär ut,för myggen sticks fortfarande.Jeppson

Hej vänner!

Jag var på bröllop i helgen. Skitkul. Det visade sig även att en av gästerna var en av Landskronas i särklass bästa gitarrister (Jeppson) - Jeppson vill inte erkänna det själv. Sen var där en mycket bra sångerska också. Spriten flödade. Rullstolen gjorde sig inte i terrängen direkt. Krängde hjulet, åkte in bland nällorna. Så idag är jag väldigt mör. Om man säger så här: Jag känner mig som en fiskbulle i buljong som har surnat (alltså mår jag riktigt bra). Har fått nya medlemmar till min klubb, 4 st, närmare bestämt.

Var ute och körde idag i byn, och kände mig väldigt lycklig - för jag hade mina nya lila regnbyxor på. Inte fan regnade det inte!

Skriver snart igen, mina vänner.

Hejhej!

P.S.

Dagens visdomsord: Om du ändå tänker trilla och smutsa ner dina kläder är det onödigt att tvätta dem från början.

Ha det bäst!

P.P.S.

Jag har haft min första repning med Broder M & The Queer Dogs - mycket lovande!

Mange


RSS 2.0