Spelningen INSTÄLLD

Spelningen på Akropolis på lördag, 22.00. är INSTÄLLD. Det finns alltså ingen anledning att gå dit. Mer info kommer senare, just nu är Mange svår att hålla still i rullstolen.

AKROPOLIS 17/5 KL 22

HEJ HEJ KÄRA LÄSARE!

JAG HAR HÅLLIT MIG LITE ANONYM ETT TAG,DET FINNS TVÅ ANLEDNINGAR TILL DET.
1)MANGE HAR KOMMIT I EN MENTAL SVACKA.
2)DET HAR VARIT FÖR MÅNGA KVINNOR SOM VELAT HA MIN KROPP SAMTIDIGT.

JA,NI FÖRSTÅR SJÄLVA,KORTFATTAT MENAR JAG ATT DET VARIT FÖR MYCKET.T O M VÄRLDENS SNYGASTE O SEXIGASTE MANGE KAN BLI LAMSLAGEN.

VAD HAR HÄNT SIST SEDAN JAG GJORDE MIG HÖRD,ÄRLIGT TALAT INTE SÅ MYCKET,JO DET HAR HÄNT EN HEL DEL. TEX HAR JAG VARIT PÅ MIN SYSTERSONS BARNDOP I TROLLHÄTTAN,EN FIN TILLSTÄLLNING,RESAN DIT VAR VÄL BRA,MEN RIKSFÄRDTJÄNST BEDÖMDE MIG SOM SÅ OK ATT JAG KUNDE RESA TÅG.JAG BLIR SÅ ARG NÄR JAG TÄNKER PÅ DET SÅ VI GÅR ÖVER TLL NÄSTA ÄMNE.

JAG VAR PÅ ÄNNU EN DILEVA KONSERT (PICNICKONSERT PÅ VIKTORIATEATERN I MALMÖ)DET BEHÖVDES FYLLA PÅ MITT TIMGLAS AV KOSMISK KRAFT,SOM VANLIGT VAR MIN EFTEREAKTION FÖRGYLLD AV DANSANDE ATOMER I DET OÄNDLIGA UNIVERSUM.(NEJ,JAG HAR INTE RÖKT ROLIGA CIGGARETTER)

VI SKA SPELA PÅ LÖRDAG MED BANDET PÅ AKRPOLIS KL 22 GLÖM INTE DETTA ,LOVAR ATT SKRIVA OM DETTA LITE LÄNGRE FRAM I VECKAN. NU KALLAR SÄNGEN .

HA DET BÄST/MANGE

RSS 2.0