FROLIC

HEJ HEJ ALLA MANGELÄSARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU ÄR JAG ÅTER VID RODRET! HAR INTE HAFT NÅGON STÖRRE SKRIVLUST,SÅ DÄRFÖR HAR TOTTE FÅTT SKRIVA INLÄGG DÅ O DÅ,JAG TACKAR TOTTE FÖR DETTA.
DET HAR HÄNT EN HEL DEL,EGENTLIGEN  INGET TRÅKIGT FÖRUTOM ATT (SOM NI SÄKERT VET) LYCKATS BRUTA TVÅ TÅR,O HELA FOTSIDAN FICK SIG EN REJÄL SKRÅMA SAMT BENET BLEV LITE BLÅMÄRKSBELLAGT,SVULLNADERNA O HUDFÄRGEN BÖRJAR FÅ TILLBAKS RÄTT FÄRG,FAST DET GÖR RIKTIGT DJÄVLA ONT NÄR JAG STÖDJER MIG PÅ FANSKAPET.
DET ROLIGA ÄR ATT JAG BLIVIT MORBROR TILL LILLE WILIAM(BILDER KOMMER ATT LÄGGAS UT,MEN DET KLARAR JAG INTE SJÄLV,SÅ DÄR HAR JAG NYTTA AV TOTTE. BONNIE HUND(SOM NI SÄKERT OCKSÅ HÖRT HAR ÅTER INTAGIT RÅGA SOM SIN BAS) HON KOMMER ALDRIG ATT BLI DROTTNING AV RÅGA,FÖR DEN ROLLEN BESITTS AV RONJA,MEN EN PRINSSES STATUS GÅR INTE AV FÖR FROLIC DET HELLER.

DEN 15 VAR JAG MED OM NÅGOT MYCKET MÄKTIGT! KOMMER INTE ATT GÅ IN PÅ VAD FÖRRÄN DET SMÄLLT IN RIKTIGT,FÖRST DÅ BERÄTTAR JAG(FÖR ATT INTE BETRAKTAS SOM MER LUSTIG ÄN VAD JAG ÄR,FÖRRESTEN ALLA ÄR NOG LITE LUSTIGA PÅ SITT SÄTT)DET ENDA JAG KAN SÄGA OM DEN HÄNDELSEN ÄR ATT DET VAR MÄKTIGT,MYCKET MÄKTIGT OCH KRAFTIGT OMTUMMLANDE SJÄLSLIGT.

RULLE RULLSTOLSDOKTORN O HUBERT ÅTERKOMMER INOM DET SNARASTE,FÖRHOPPNINGSVIS REDAN PÅ FREDAG,FORTSÄTT OCH SÄND IN FRÅGOR.

NÄ NU GOTT FOLK FÅR DET VARA NOG FÖR DENNA GÅNG,O VI HÖRS INOM DET SNARASTE
KOSMOSKRAMAR/MANGE


lägesrapport

Hejhej!

Här kommer lite nya uppgifter med Mange-anknytning. Mange har sagt till mig att han inte känner för att skriva, och bad mig istället komponera några rader.

Vad har hänt sen förra inlägget undrar ni naturligtvis?

Jo, arbetet med Studio Pink har fortsatt. Räcket bredvid trappan har satts upp igen, och målats om i svart. Ett antal nya affischer hänger nu på väggarna. Dessutom har en subwoofer med 5.1-ljud installerats i baren, med de övriga 5 högtalarna utspridda i rummet. Jag kan personligen intyga att det är mycket skön bas. Särskilt på "Under the milkyway" med The Church (speciellt om man ställer in på "arena"-sound).

Bonnie Hund är ju numera också som ni kanske har hört Manges nya sambo. Bonnie är en mycket trevlig och gullig hund, även om hon har lite svårt att lyda ibland - och hennes intelligensnivå ibland kanske är lite tveksam. Hon gillar motion, och är ute mycket. Diverse Mange-grannar hjälper honom att rasta henne om dagarna, mest pga att Mange nyligen bröt två tår (om ni inte har hört det), när han föll ner för trappan.

Annars är det väl en hel del tomtespelande som gäller för Manges del, samt diverse samtal och besök från bekanta. Jag avslutar inlägget med en bild på Bonnie Hund.

Hejhej!

- Totte

image18 

Lyckad invignings-halvfest på Relaxavdelning Pink

Totte rapporterar:

Igår, den 1 mars invigdes äntligen Broder M & Queer Dogs relaxavdelning som är en del av deras framtida studio/replokal - på okänd plats. Relaxavdelningen inklusive sin bar är alltså nu efter mycket blod, svett och tårar färdigställd. Eftersom bara halva "Studio Pink"-projektet är klart, var det bara en halvfest, vilket innebar att det var i ganska liten skala. Nedan följer ett antal fotografier som jag tog under kvällen:


image13

Mr. Carlsson (bandets officiella chaufför) softar, medan Nicke Lilltroll (rytmsektion) står som bartender.

image14

Hubert Fisk (bandets officiella maskot) övervakar festen, som nu är igång.

image15

Bonnie Hund och Sara (gitarr).

image16

Salud!

image17

Kärleksgurun Mange tillsammans med Hårdrocks-Stefan och Bonnie Hund.

RSS 2.0