Nytt inlägg

Hejhej!

Återigen är det Totte som skriver å Mange den stores vägnar. Tänkte dra lite uppdateringar:

* Lördagen den 18 mars infann sig Mange på vad han själv kallar för "kosmisk vägledning" i Malmö med Tomas Di Leva. Trevligt.

image20
Mange och Tomas Di Leva festar ofta ihop.

* Jag (Totte) försökte i söndags spika upp en affisch på en vägg i Studio Pink, men dessvärre utan större framgång. Ett nytt försök skall utföras senast på torsdag, men då kommer Nicke Lilltroll assistera med sina vältränade biceps.

* I måndags kom droppen som fick bägaren att rinna över, när färdtjänsten ännu en gång blåste Mange. Därför skrev Mange och jag igår ner ett "letter of complaint", som skickats till Skånetrafikens huvudkontor i Hässleholm (civilisationens vagga). Jag var inte närvarande under incidenten som fick Manges nerver att brista, men däremot kunde jag hemifrån höra honom vråla diverse könsord åt färdtjänstchauffören på gatan utanför. Det var lite småkul faktiskt.

* Mange, Nicke, och jag har hjälpt några småtjejer att spela in sitt bidrag till lilla Melodifestivalen. Tjejerna var dock inte nöjda med resultatet, och därför ska ett nytt försök göras imorgon onsdag - naturligtvis i Studio Pink.

* Broder M & Queer Dogs har ordnat en ny spelning. Den 17 maj lirar vi loss på Akropolis i Landskrona. Missa inte!

Avslutningsvis har Rulle Rullstolsdoktor mottagit ett flertal brev om att hans email-adress inte fungerar. Är det följande adress ni har skrivit till, frågar Hubert Fisk? - rullerunder@hotmail.com


Hejhej!


image19

Totte & Mads Mikkelsen festar också ofta ihop.


RSS 2.0