TOAPAPPER!

HEJ ALLA LÄSARE!!!!

EFTER MOGET ÖVERVÄGANDE MED RULLE RULLSTOLSDOKTORN O HUBERT FISK HAR VI GEMENSAMT BESLUTAT ATT DERAS SPALT KOMMER PÅ FREDAGAR.

I DAG HAR JAG FULLT UPP! FÅR BLA BESÖK AV KUSIN PER O GUDFAR LARS FRÅN BORÅS O DIV SMÅ ÄRANDEN.
MEN JAG TÄNKER TA UPP DE FÖRDYRADE AVGIFTERNA MED FÄRDTJÄNST:. EN LOKALRESA HAR GÅTT UPP MED 6KR PER RESA, OCH ÅKER MAN SOM I MITT FALL MINST TVÅ RESOR OM DAGEN BLIR DET EN HEL DEL. DESSUTOM HAR MAN KUNNAT ÅKT FÖR LOKAL TAXA NÄR MAN SKULLE TILL SJUKGYMNASTIKEN,DEN HAR NU HÖJTS TILL 40KRONOR ENKELL MOT INNAN 18KRONOR. JAG ÄR INTE ENSAM OM ATT HA DET SÅ HÄR,MEN KÄNNER ÄNDÅ ATT DET MÅSTE SKRIVAS.

NU FINNS DET NÅGON SOM LÄSER MINA INLÄGG OCH VET HUR MYCKET JAG FÅR UT VAR MÅNAD OCH TYCKER ATT DET ÄR YNKLIGT ATT JAG KLAGAR,OKEY,JAG HAR UT LITE ÖVER 11000 PER MÅN,MEN DET HADE JAG DEFINITIVT INTE DET FÖRSTA  ÅRET JAG VAR SJUK VILKET HAR RESULTERAT I FÖRDYRADE OMKOSTNADER.
ATT JAG FÅR UT DET JAG FÅR IDAG,MEN 09 FÅR JAG MINDRE IGEN.BITTER JAG,NEJ NEJ,JAG FÖRKLARAR BARA KRASST HUR DET ÄR,JAG KAN INTE RÅ FÖR ATT JAG HAR FÅTT EN HJÄRNTUMÖR( MEN DESTO GLADARE ATT DEN GICK ATT OPERERA,)FAST JAG HADE JU INTE PLANERAT ATT DET SKULLE BLI SÅ HÄR.
NI SOM KÄNNER ATT NÅGOT MÅSTE GÖRAS FÖR ATT RÄDDA MANGE KAN SKICKA ERA BIDRAG MED TEXTEN POPSTJÄRNA I NÖD TILL MAGNUS MANGE TACK FORSLID,LANDSKRONA SÅ KOMMER DET MED STÖRSTA SANNOLIKHET FRAM. NI SOM KÄNNER MIG MYCKET VÄL KAN RINGA OCH FÅ MITT KONTONUMMER.
JAG AVSLUTAR DAGEN INLÄGG MED DAGENS VISDOMSORS SOM DENNA GÅNG ÄR EN SJÄLVUPPLEVD HÄNDELSE DÅ JAG JOBBADE PÅ ETT ÄLDREBOENDE.

DAGENS VISDOMSORD:
KASTA INTE BAJS PÅ NÅGON UTAN ATT FÖRST DELAT UT EN RULLE TOAPAPPER.

VI HÖRS IMORGON

KRAM / MANGEKommentarer
Postat av: Anonym

jag skickar ju kola /kort till dig bättre ....pengar slösa ju bara upp heheh
hoppas jag snart får varorna jag beställt från panduro så jag kan göra t-shirts till dig och mig i batik
ha det gott/syrran

2008-01-10 @ 13:34:16
Postat av: Totte

jag har ett bra visdomsord till nästa inlägg.

2008-01-10 @ 14:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0