PHILIPS hp2503

Hej, mina vänner! Tack för att ni åter tittar in. Jag känner mig lite bättre, men definitivt inte bra, värken blir bara värre och värre, men då får man tänka lite positivt, det finns faktiskt de som har det värre.. Jag har anställt Totte-redaktör än en gång.

Jag hade tänkt en snyft-snyft-blogg idag, men fick en idiotisk idé för en timme sen: att på egen hand försöka raka av mitt skägg. Har nämligen hittat en förhistorisk trimmer i min mormors gamla gömmor. Det blev inte riktigt bra, så André i det lilla gula huset får komma och rätta till problemet när han sett färdigt Astrid Lindgren-galan. Det kan vara kul med nytt utseende ibland, eftersom folk är vana vid att jag alltid har skägg.

Min stora fundering är om jag ska raka av mustaschen? Men det är väl lika bra att den åker när André kommer in. Försökte ta en rakhyvel, och försökte rätta till gliporna, men har lite blodiga jack här och där, eftersom jag inte kan kontrollera mina rörelser. Av erfarenhet så får jag, när det är så varmt, utslag under skägget, och även på andra ställen (tolkningen är er egen). Var erbjuden imorse av hemtjänsten, men då tänkte jag "nä", men sen fick jag ett ryck - det kanske slutar lyckligt trots allt. Jag har skickat efter en billast plåster.

Kära vänner, tack för idag, och jag önskar en trevlig helg!

Dagens visdomsord:
Raka er aldrig med en rakhyvel som har rakblad.

Ha det, hörs imorgon!

OBS: det finns faktiskt solskydd 99. Svaret ges lite längre ner på sidan, så ni kan tänka lite medan ni scrollar.Svar: täckjacka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0