Derbyfest I råå

Hej vänner!

Innan vi fortsätter med Manges bantarskola del 3, så måste jag recensera derbyt mellan Råå och Fortuna. Fin inramning, mycket folk och skitväder. Domarna var sämre än sämst. 1:a halvlek slutade 0-0 efter lika uruselt spel från båda parter.

Fortuna tog ledningen med 0-1, vilket var helt djävla orättvist. Sen blev det 1-1, och till slut gjorde Råå 2-1 i sista minuterna. En rätt dålig fotbollsmatch, men kul med så mycket folk man inte träffat på jättelänge. Har inte varit på en Råå-match på 1&½ år.

Nu åter till Manges bantarskola. Träning kan vara så många olika saker. Du tränar t.ex. varenda morgon du går upp ur sängen; du gör en halv situps när du går upp och en när du lägger dig. Skämt åsido, bara du rör dig så är det bra träning.

Det är bra att äta en rejäl frukost bestående av müsli (gärna müsli som du har blandat själv), havregryn, rågflingor, russin, ja, allt som du tycker om. Bred ut ingredienserna i en långpanna, 175 grader i ugnen, 3 msk vatten. Får absolut inte stå inne för länge - 7-8 min brukar bli lagom. Fil eller yoghurt efter smak. Gärna en yoghurt eller fil med låg fetthalt och låg sockerhalt. Gärna 2 knäckebrödsmackor. Du kan hoppa över smöret och ta mjukost direkt. Köp dock inte 0,1% fett, för den är så djävla äcklig. Ta istället 8,9% fett.

Imorgon blir det lunch- och middagstips. Ha det bra så länge! Vi hörs.

Dagens visdomsord: Glöm inte sätta på ljuset om du kör bil.


Nicke Lilltrolls funderare uteblir pga för lite kaffe, den ersätts istället med Nicke Lilltrolls statusrapport:
"Spelet är nu i startgroparna, och det absolut största är gjort. Nu återstår programering och finlir. Det kommer finnas en länk till spelet på bloggen."
Om ni inte har förstått det så är det Mange-spelet vi pratar om.


Tottes bubblare: Varför måste man säga PÅ Råå? det tänker inte jag göra, dom är inte finare än några andra. Samma med Limhamn. Det borde heta i Råå och i Limhamn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0