FROLIC

HEJ HEJ ALLA MANGELÄSARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU ÄR JAG ÅTER VID RODRET! HAR INTE HAFT NÅGON STÖRRE SKRIVLUST,SÅ DÄRFÖR HAR TOTTE FÅTT SKRIVA INLÄGG DÅ O DÅ,JAG TACKAR TOTTE FÖR DETTA.
DET HAR HÄNT EN HEL DEL,EGENTLIGEN  INGET TRÅKIGT FÖRUTOM ATT (SOM NI SÄKERT VET) LYCKATS BRUTA TVÅ TÅR,O HELA FOTSIDAN FICK SIG EN REJÄL SKRÅMA SAMT BENET BLEV LITE BLÅMÄRKSBELLAGT,SVULLNADERNA O HUDFÄRGEN BÖRJAR FÅ TILLBAKS RÄTT FÄRG,FAST DET GÖR RIKTIGT DJÄVLA ONT NÄR JAG STÖDJER MIG PÅ FANSKAPET.
DET ROLIGA ÄR ATT JAG BLIVIT MORBROR TILL LILLE WILIAM(BILDER KOMMER ATT LÄGGAS UT,MEN DET KLARAR JAG INTE SJÄLV,SÅ DÄR HAR JAG NYTTA AV TOTTE. BONNIE HUND(SOM NI SÄKERT OCKSÅ HÖRT HAR ÅTER INTAGIT RÅGA SOM SIN BAS) HON KOMMER ALDRIG ATT BLI DROTTNING AV RÅGA,FÖR DEN ROLLEN BESITTS AV RONJA,MEN EN PRINSSES STATUS GÅR INTE AV FÖR FROLIC DET HELLER.

DEN 15 VAR JAG MED OM NÅGOT MYCKET MÄKTIGT! KOMMER INTE ATT GÅ IN PÅ VAD FÖRRÄN DET SMÄLLT IN RIKTIGT,FÖRST DÅ BERÄTTAR JAG(FÖR ATT INTE BETRAKTAS SOM MER LUSTIG ÄN VAD JAG ÄR,FÖRRESTEN ALLA ÄR NOG LITE LUSTIGA PÅ SITT SÄTT)DET ENDA JAG KAN SÄGA OM DEN HÄNDELSEN ÄR ATT DET VAR MÄKTIGT,MYCKET MÄKTIGT OCH KRAFTIGT OMTUMMLANDE SJÄLSLIGT.

RULLE RULLSTOLSDOKTORN O HUBERT ÅTERKOMMER INOM DET SNARASTE,FÖRHOPPNINGSVIS REDAN PÅ FREDAG,FORTSÄTT OCH SÄND IN FRÅGOR.

NÄ NU GOTT FOLK FÅR DET VARA NOG FÖR DENNA GÅNG,O VI HÖRS INOM DET SNARASTE
KOSMOSKRAMAR/MANGE


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej och hå Mange! Tack för din fina råsa hälsning. Det tackar man för! :) Ha det fint så syns vi!
KRAM!

2008-03-16 @ 19:25:07
Postat av: Åse

Hoppas att du hade trevligt med DiLeva.
Kram
Åse

2008-03-17 @ 20:34:33
Postat av: Andree

hur skriver man till rullstolsdoktorn?
mailadressen funkar tyvärr inte.

2008-04-07 @ 18:44:17
URL: http://sandramnyman.blogg.se
Postat av: Rulle Rullstolsdoktor

Min adress är rullerunder@hotmail.com

2008-04-08 @ 23:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0