Hål efter piercing

Hej vänner!
Hoppas att ni har haft en skön helg. Är inne i en liten svacka. Så här kommer min blogg.

Åkte färdtjänst. Hade beställt den i god tid. Skulle till sjukgymnasten i Lund. Men det är samma gatunamn som i Landskrona, så jag kontrollerade om jag verkligen skulle till Lund. Jodå, det skulle jag, sa hon i beställningscentralen. Men sen när jag kontrollerade resan innan jag skulle iväg, för jag hade ett annat gatunummer, så skulle jag helt plötsligt bli hämtad på huvudentren på lasarettet? Och de som känner till lasarettet i Lund vet att allt inte ligger på samma ställe.

När jag väl åkte iväg, så blev jag först väldigt glad, för det var en snygg kvinnlig chaufför som körde - som jag inte sett på ett par månader, för att hon varit på Gotland. Jag blev så till mig i trasorna, att jag förstod inte vart vi var på väg. Så när vi väl var inne i Landskrona, frågade jag, "är det fler som ska till Lund?" Då sade den sammetsmjuka stämman, "jag ska lämna dig innan jag hämtar nästa". Men snälla nån! Jag blev helt hysterisk. Jag sade ju Lund! Hon stannade bussen, tog fram sin mobil, och började ringa. "Jag ordnar det här, Magnus, ta det bara lugnt. Det kan bli fel ibland".

Det ordnade sig till slut. Vi körde en tur i Landskrona, och sen med samma bil till Lund. När chauffören ringde bad jag henne även att kontrollera att tillbakavägen flöt, och det var ju tur, för de hade kanske tänkt hämta mig i Haparanda. Eftersom rullstolar rullar väldigt snabbt nu för tiden. Väl åter i färdtjänsten öppnade jag mig för chauffören om min situation, så jag nästan skämdes. Där satt en 39-årig kille och grät ut som Niagara-fallen, och framför mig satt en snygg kvinnlig chaufför. Hade jag varit fri från den här jävla rullstolen, och vi hade hamnat i samma ICA-kö, så hade jag nog försökt ragga på henne.


Jag bad om ursäkt att hon fick bli nån sorts psykolog, men då sa hon åter med sin sammetslena stämma, "jag tror att du behövde det här, Magnus". Tack, Linnette!

Kära vänner, gör era inlägg. På tal om kommentarer, Jeppson, min vän! Låttexten kommer, men eftersom ingenting är nedskrivet och allt finns i min hjärna, och det tar ett tag o få fram information efter operationen, så kommer texten så fort pusselbitarna kommer på plats. Istället för dagens dikt, ersätter jag den med texten till "Fluffigt hår". Hoppas ni är nöjda.

Har kommit till ett stopp.
Kommer inte därifrån.
Hur jag än försöker, är jag kvar
Precis som i livet, när det gäller kvinnor, är mina aktier inte så bra
Men saken är klar -
Mange han har fluffigt hår
Mange han har fluffigt hår
Mange han har fluffigt hår
O va fluffig jag är.

Jag har slutat att tvätta mig,
slutat att raka mig, men jag kammar mig då o då.
Inte för att jag vill det, men jag känner mig tvingad-
annars slår mamma på mig då.
Men en sak är klar -
Mange han har fluffigt hår.
Mange han har fluffigt hår.
Mange han har fluffigt hår.

Sköt om er, vi hörs imorrn.

P.S.

Originalet finns f.ö. här: http://www.allears.se/MyPage.aspx?name=Mangetack
Klicka på "Mange Tack - Fluffigt hår", åt höger.


Dagens fundering: Varför är visst toalettpapper så strävt att man får sår i röven, o annat så mjukt att det går sönder?

Nicke Lilltrolls funderare: Varför säljs korvbröd i 12-pack när korven säljs i 10-pack?

OBS: Nicke Lilltroll är min kompis, o han e medlem i "Totte & hans gäng". De andra medlemmarna e Totte själv, och Daniel på berget. Men de är mest kända som Queer Dogs (Böghundarna), och eventuellt mitt nya kompband.
D.S.


Kommentarer
Postat av: andree

skulle bara säga att jag äntligen fått tummarna ur röven och kollat på din blogg...
keep up the good work because youre good at it!

2007-06-04 @ 23:28:21
Postat av: Jeppsson

Fluffigt hår är en riktigt bra poplåt, den har man sjungit till många gånger! Väntar med spänning på texten till Fritt flygande fåglar, kvällen i kolonin då du inspirerades att skriva den låten var magisk.
Det är meningen att man ska mata glada undulater med de 2 överbliva korvbröden, dock utan senap.

2007-06-05 @ 11:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0