TILLBAKA

HEJ VÄNNER!!

NU ÄR JAG ÅTER TILLBAKA I VARDAGEN OCH MIN DATOR ÄR FIXAD(HUR LÄNGE DET NU VARAR).
DET VAR SKÖNT ATT VARA BORTA ETT TAG,OM SÅ DET INTE VAR SÅ LÅNGT,SÅ ÄR DET SKÖNT ATT KOMMA BORT MEM SKÖNT ATT KOMMA HEM IGEN.
INNAN JAG ÅKTE LADE JAG MIN BRORS SONS MOBIL NÅGONSTANS,DEN VAR HÄR EFTERSOM HAN BLEV AV MED DEN I SOMMRAS OCH MIN SYSTERS GUBBE HITTADE DEN FÖR NÅGON VECKA SEDAN OCH LÄMNADE DEN HÄR FÖR ATT JAG SKULLE VIDARBEFODRA DEN,OCH NU HAR JAG FÖRLAGT DEN OCH KAN INT HITTA DEN HUR JAG ÄN FÖRSÖKER.
JAG ÄR HELT ÖVERTYGAD ATT DEN HAR TAGITS  AV MINA SPÖKEN PÅ VINDEN FÖR ATT DOM SKALL KUNNA RINGA HEM.DETTA ÄR NÄMLIGEN INTE FÖRSTA TELISEN SOM ÄR SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN,OCH HUR SKALL MAN KUNNA FÖRKLARA FÖR EN VANSINNIG ANDRÈ(BRORS SON)ATT DET ÄR SÅ,ELLER ATT MITT MINNE HAR BLIVIT SÄMRE SEDAN JAG BLEV OPERERAD..

RONJA (HUND) VAR HÄR EN LITEN STUND MED SIN MATTE SUSANNE IGÅR,MYCKET TREVLIGT.
VI KÄKADE ISTERBAND O DILLSTUVAD POTATIS,RONJA VAR LITE GRINIG ATT HON INTE FICK,MEN SEN I GENGÄLLD ÄR VI GLADA ATT VI SLAPP HENNES GRISÖRON. JAG BLEV LITE GRÅTMILD NÄR RONJA PEP OCH NÄR JAG VÄL FÖRSTOD ATT HON VILLE ATT JAG SKULLE PLOCKA FRAM HENNES DYNA SÅ ATT HON HADE NÅGONSTANS ATT LIGGA NER NÄR HON KNAPRADE PÅ SITT ÖRA.

MIN VÄRK ÄR DEFINITIVT INTE NÅDIG IDAG,MEN FÖR EN GÅNGS SKULL TÄNKER JAG INTE GNÄLLA EFTERSOM JAG SPELADE MYCKET GITARR IGÅR,SUSANNE O RONJA TYCKTE DET LÄT BRA,NJA RIKTIGT BRA ÄR DET INTE ÄN MEN PÅ GOD VÄG.

HA DET NU BRA MINA VÄNNER

KRAM/MANGE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0